Το 1975 ο Κωνσταντινος Παπαναστασίου ξεκινώντας από ένα μικρό κατάστημα στην Γαριβάλδη (παλιά σκάλα) στα Ιωάννινα και με αρχικό σκοπό την κατασκευή μεταλλικών επίπλων, κατάφερε, με μεγάλη θέληση, επιμονή και μεράκι, να δημιουργήσει το 1986, στη βιομηχανική περιοχή, Ιωαννίνων εγκαταστάσεις παραγωγής ξύλινων και μεταλλικών επίπλων γραφείου καθώς και έναν εκθεσιακό χώρο κάνοντας για την εποχή ένα πρωτοποριακό βήμα.

Επί δύο δεκαετίες η εταιρεία, που το 1993 μετετράπη σε Α.Ε, αποτέλεσε τον σημαντικότερο προμηθευτή του συνόλου του Δημοσίου, με παράλληλες δραστηριότητες και στον ιδιωτικό τομέα, εξοπλίζοντας με έπιπλα εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς χώρους. 

Την τελευταία δεκαετία λόγω της αυξανόμενης ζήτησης των προϊόντων, η εταιρεία επέκτεινε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις καθώς και το παραγωγικό της δυναμικό. 

Σήμερα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6.500τ.μ στη βιομηχανική περιοχή στα Ιωάννινα, απασχολούμε πάνω από 20 εργαζόμενους και διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή των επίπλων.

Η εταιρεία πραγματοποίησε την τελευταία δεκαετία επενδύσεις σε κτίρια και μηχανολογικό εξοπλισμό της τάξης των 2.000.000,00€.

Οδηγός μας παραμένει μέχρι και σήμερα η ποιότητα.
Συνεχίζουμε την επίτευξη του οράματος του πατέρα μας που δεν είναι άλλο από τη σταθεροποίηση της εταιρείας στην πρώτη θέση της αγοράς του επίπλου.

Σας καλούμε στις πλήρως ανανεωμένες εκθεσιακές μας εγκαταστάσεις όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα για όλες τις προτιμήσεις καθώς και όποια δική σας ειδική κατασκευή επιθυμείτε.

Η συνεργασία μας με επώνυμους οίκους επίπλων του εξωτερικού, οι έμπειροι τεχνικοί και διακοσμητές μας, η αγάπη μας για τη δουλειά μας και το έπιπλο εγγυόνται την άψογη εξυπηρέτηση και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Εταιρεία